Contactgegevens


Statendamweg 21
4905 AD Oosterhout (NB)
Telefoon: 0162-517451
Mobiel: 06-44684219

 

Nieuw bericht

Titel:
Naam:
Email:
Inhoud:
code: Captcha code Klik hier voor een nieuwe code, als deze niet goed leesbaar blijkt te zijn
   
 

Lotte van Rijen: Geslaagd

Vorige week mijn praktijkexamen voor de motor gehad en wat ben ik daar blij mee !! Na jaren wachten en motors kijken, kan ik er nu eindelijk zelf een kopen !! Dankjulliewel voor de lessen en tips !

maandag 19 december 2016

Wilfred: Geslaagd

vandaag geslaagd voor het rijbewijs A

Niels bedankt voor de leerzame maar ook

leuke lessen .

Een aanrader voor iedereen die het rijbewijs wil gaan halen !!!

 

maandag 12 december 2016

Wilfred: Geslaagd

Vandaag geslaagd vvor het Motorrijbewijs :-)

Niels bedankt voor de leerzame en ook leuke lessen .

Een aanrader voor iedereen die het motorrijbewijs wil gaan halen!!!!

maandag 12 december 2016

Marvin Brouwers: Geslaagd

                     Beste Niels en Karin. Via via kwam ik bij jullie rijschool terecht. Tijdens het kennismakingsgesprek had ik direct een goed gevoel en er was meteen een klik met Niels en Karin. De eerste les kreeg ik van Niels. Zo mocht ik al gelijk de weg op, wat was dat gaaf! Ondertussen een aantal lessen gevolgd en mijn theorie behaald. Vervolgens mocht ik op voor AVB. Dit ging vlekkeloos en ben hiervoor in 1 keer geslaagd. Inmiddels dus deel 1 en 2 van het rijbewijs binnen! Daarna was het dan eindelijk zover, 16 november ben ik voor de eerste keer op AVD examen gegaan. Het was een regenachtige dag met hevige buien, maar ondanks dat toch de 1e keer geslaagd. Wat was ik blij zeg. Doordat ik mijn rijbewijs heb behaald kan ik eindelijk met mijn vader gaan toeren. Mijn dank gaat speciaal uit naar Niels, een vakman die zich goed in kan leven in de leerling. Hij geeft de leerling veel vertrouwen. Je merkt meteen dat Niels jarenlange ervaring heeft. Niels is serieus maar heeft op zijn tijd ook de nodige humor waardoor er ook gelachen word en de lessen leuk en afwisselend blijven. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor al het vertrouwen wat jullie mij gegeven hebben. Als ik een motor heb gekocht kom ik zeker even langs om hem te laten zien. Mocht ik mensen in de buurt spreken die motorrijles willen gaan volgen, dan zal ik motorrijschool Karin Aalhuizen altijd aanbevelen.

dinsdag 22 november 2016

Gast ( Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken ): Dankjewel

Yesss!!!! Vandaag geslaagd voor mijn motorrijbewijs

woensdag 27 juli 2016

Randy ( Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken ): Dankjewel

Vandaag geslaagd voor mijn motorrijbewijs met dank aan Motorrijschool Karin Aalhuizen!!! Karin heel erg bedankt voor de goede en duidelijke lessen die je met alle passie en plezier gegeven hebt! En Niels natuurlijk ook bedankt voor de fijne voorbereiding op de examens!

woensdag 27 juli 2016

Gast: Geslaagd!

Hoi!

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de prettige lessen en de vertrouwen in mijn rijkunsten. Ben heel erg blij dat ik jullie heb gekozen als rijschool. Voor iedereen een aanrader.

Nogmaals harstikke bedankt voor alles!

Nu lekker touren mede dankzij jullie!

 

vrijdag 08 juli 2016

Gast ( Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken ): In een keer geslaagd

Vandaag in een keer geslaagd  voor het motorrijbewijs  dankzij de goede en fijne lessen van karin . Karin bedankt voor de prettige feedback en alle goede tips .

ik zal je rijschool bij iedereen die het rijbewijs wil gaan halen aan bevelen.

dinsdag 28 juli 2015

Gast ( Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken ): Geslaagd voor AM-Examen

Hoi Niels en Karin!

Na goede ervaringen van bekenden te hebben gehoord ben ik voor mijn bromfiets- examen en les naar jullie rijschool gegaan, en met succes!

Ik heb 1 uur intake gekregen. Vervolgens 1 uur les, en op de examendag zelf nog 2 uur les. De lessen waren goed verdeeld in theorie en praktijk onderdelen. Omdat er individueel wordt gereden werd de aandacht ook volledig op mij gericht, dit was erg fijn zodat alles volledig aan bod kwam. De lesssen waren erg leuk en kon met een goed gevoel mijn examen doen.

Ik raad deze rijschool aan iedereen aan want dankzij de goede, theorie en praktijk les ben ik in één keer geslaagd voor mijn AM certificaat.

 

 

maandag 18 mei 2015

Ronald ( Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken ): Eindelijk op de motor!

Niels, bedankt voor je goede lessen en al je wijze raad. Ik heb er van genoten en vooral veel van geleerd! De motor stond al maanden in de garage naar mij te lonken, en nu mag ik er eindelijk op rondrijden. Geweldig! 

Op de site staat dat je een ervaren instructeur bent en een gepassioneerd motorrijder, dat kan ik van harte beamen. Ik zal jullie rijschool zeker aan iedereen aanbevelen!

woensdag 13 mei 2015

Maikel ( Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken ): Geslaagd!!!

Via via terecht gekomen bij motorrijschool Karin Aalhuizen. Ik heb hier naar alle tevredenheid de lessen gevolgd en ben dan ook zeer tevreden over de service en kennis van zowel Karin als Niels!

Vandaag mogen afrijden en in 1 keer geslaagd! Karin bedankt voor alle wijze tips en Niels bedankt voor het goede begeleiden naar het AVD en de ontspanne les.

Voor iedereen die zijn rijbewijs wil gaan halen kan ik motorrijschool Karin Aalhuizen zeker aanraden!

maandag 20 april 2015

rob: motorrijbewijs

Al een wat langere tijd wilde ik graag mijn motorrijbewijs halen. Via een collega van me werd motorrijschool Aalhuizen aangeraden. Daarom heb ik me afgelopen winter aangemeld voor een drietal proeflessen om te kijken of motorrijden wel iets voor me zou zijn, want ik had nog geen enkele ervaring met scooters, brommers of motoren.

 

De proeflessen gingen goed en ik ben dus (uiteraard) verder gegaan met de lessen. Omdat ik overdag moet werken, kon ik alleen 's avonds na werktijd rijlessen nemen, maar dat was gelukkig geen enkel probleem voor Niels (en Karin). 

 

Door de jarenlange motorrijervaring en het enthousiasme van Niels merkte ik dat ik elke rijles enorm veel bijleerde en daardoor het motorrijden steeds beter onder de knie kreeg. Ook de leuke anekdotes van Niels houden de lessen lekker ontspannend. 

 

Na ongeveer iedere week één les genomen te hebben, ben ik inmiddels voor alle drie mijn motorrijexamens (theorie, AVB en AVD) in één keer geslaagd en ben ik sinds begin/half maart van dit jaar in het trotse bezit van mijn rijbewijs A!

 

Inmiddels heb ik er al bijna 2000 km op zitten met mijn eigen motor, waaronder een ritje naar Duitsland.

 

Niels, heel erg bedankt voor de goede en fijne rijlessen! 

 

zaterdag 18 april 2015

Anthony ( Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken ): Ook geslaagd

Vorige maand geslaagd voor het A2 rijbewijs. Alle examens in 1 keer gehaald dankzij de leerzame en leuke lessen van Karin. 

Vooraf duidelijke uitleg/instructie wat er in de les word behandeld en na het rijden de nuttige feedback. Karin is altijd heel geduldig en geeft de gehele les de nodige aandacht. 

Na elke les een positieve indruk van de rijschool en ik kon niet wachten tot de volgende les. 

Ook de rivierentocht kan ik iedereen aanbevelen, leuke en leerzame route en ik kon naderhand met videofeedback mijn eigen rijgedrag evalueren. 

Kortom, bedankt voor de lessen en in ieder geval tot over twee jaar! :)

Gr,

Anthony 

donderdag 16 april 2015

Frank: Geslaagd

Niels en Karin,

Gisteren geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Mede dankzij jullie inzet beide examens in 1 keer gehaald. Bij toeval kwam ik bij jullie terecht en vanaf de eerste dag heb ik daar geen spijt van gehad. De ritjes van Breda naar Oosterhout waren het zeker waard. Geweldig hoe jullie op een leuke en ontspannen manier mij alles geleerd hebben. Veel handige bruikbare tips gekregen, ik zal er nog vaak aan terug denken.

Bedankt,

Frank

woensdag 10 december 2014

Lars: Geslaagd!

Vandaag geslaagd voor mijn motorrijbewijs! Niels, bedankt voor de goeie en leuke lessen. 

Veel geleerd in een korte tijd... En nu snel een motor aanschaffen en kilometers vreten! 

 

Groeten,

Lars

woensdag 15 oktober 2014

Hans: Geslaagd

Geslaagd voor motorrijbewijs. Ruim 40 jaar na het stoppen met brommer rijden opgestapt bij Niels om te leren omgaan met een motor. Ik was na 2 minuten al verkocht aan het rijden en aan de rijschool!

Dus als je op zoek bent naar een informele, gezellige en uiterst deskundige rijschool zoek dan niet verder stap op(of in) bij Karin of Niels. Een meer dan tevreden klant van Rijschool Karin Aalhuizen!

Hans

dinsdag 07 oktober 2014

Helma: Geslaagd

Niels,

 

Bedankt voor je geduld en wijze lessen, met je geweldige humor. 

Groetjes,

 

helma

woensdag 03 september 2014

Gast ( Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken ): geslaagd

Niels bedankt! Zonder jou lessen was ik nooit geslaagd.

Bij mijn vorige rijschool kon ik na 27 lessen nog niet eens op examen voor mijn AVB. Zij dachten dat ik mijn rijbewijs nooit zou halen.

Nu ben ik toch geslaagd! Mijn AVB heb ik zelfs in 1 keer gehaald.

Ik kan iedereen aanraden om bij Niels te gaan lessen. Super goede, duidelijke lessen en veel gedult.

 

donderdag 28 augustus 2014

Jehudi: Geslaagd

Pas geslaagd voor mijn motorrijbewijs.

Was een leuke en gezellige ervaring.

Ik kan het voor iedereen aanbevelen.

vrijdag 04 juli 2014

Gast: Geslaagd

Net opgeweest voor me examen en geslaagd. Altijd met veel plezier met jullie gelest harstikke bedankt

donderdag 05 juni 2014

 

Toon aantal << Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
image07.jpg

BMW BELEVING BIJ MOTORRIJSCHOOL KARIN AALHUIZEN

BMW MOFRA  in RIJEN